Mnichovské dny : paměti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beneš, Edvard, 1884-1948 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1968
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02589aam a22006857a 4500
001 MUB01000065752
003 CZ BrMU
005 20190319132749.0
008 980227s1968 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
015 |a cnb000126231 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 32  |x Politika  |2 Konspekt  |9 15 
100 1 |a Beneš, Edvard,  |d 1884-1948  |7 jk01011576  |4 aut 
245 1 0 |a Mnichovské dny :  |b paměti /  |c Edvard Beneš 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1968 
300 |a 555 s., [16] s. obr. příl. 
650 0 7 |a politika  |7 ph115795  |2 czenas 
650 0 9 |a politics  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050809  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050809  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2210 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20061212  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2056 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100415  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0609 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110905  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110905  |l MUB01  |h 1357 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1152 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1751 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1531 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0321 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20190319  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2132 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1751 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
M54 |a 32 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 9398  |6 68-8463  |5 257R042795  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 32-BENE2-7  |5 2570618028  |4 *  |8 20061213  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 32-BENE2-7  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 10  |j VYBER