Lotyšská literatura : vývoj a tvůrčí osobnosti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Parolek, Radegast, 1920-2019 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Bohemika, 2000
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03075cam a22006977a 4500
001 MUB01000060101
003 CZ BrMU
005 20140330111038.0
008 010130s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
015 |a cnb000963295 
020 |a 80-901739-7-7 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.17.09  |x Baltské literatury (o nich)  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Parolek, Radegast,  |d 1920-2019  |7 jk01091773  |4 aut 
245 1 0 |a Lotyšská literatura :  |b vývoj a tvůrčí osobnosti /  |c Radegast Parolek 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Bohemika,  |c 2000 
300 |a 190 s. 
650 0 7 |a Slovanské a baltské literatury - teorie  |2 local 
650 0 7 |a Slovanské a baltské literatury  |2 local 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2209 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2206 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2052 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0602 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110505  |l MUB01  |h 1405 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1418 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1143 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a KRALICKOVA  |b 02  |c 20140330  |l MUB01  |h 1110 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0315 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20191022  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2131 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
M54 |a 881t 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 881t-PARO1-2  |9 34881  |5 2570100434  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - jazykoveda a baltistika  |2 FFJZV  |b jazykověda a baltistika  |3 15-R-81/1  |5 257UJ01322  |8 20140330  |f 74  |f Měsíční  |s revize 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - jazykoveda a baltistika  |2 FFJZV  |b jazykověda a baltistika  |3 15-R-81/2  |5 257UJ01323  |8 20140330  |f 74  |f Měsíční  |s revize 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - jazykoveda a baltistika  |2 FFJZV  |b jazykověda a baltistika  |3 15-R-81/3  |5 2570707484  |4 Dar (P. Štoll)  |8 20070712  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 881t-PARO1-2  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 26  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFJZV  |c jazykověda a baltistika  |d 15-R-81/2  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 1  |j FFJZV