Lipany /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Herben, Jan, 1857-1936 (Author)
Format: Book
Published: Praha : Melantrich, 1919.
Subjects:
LEADER 02237cam a22005893a 4500
001 MUB01000058631
003 CZ BrMU
005 20190109101456.0
008 991119s1919 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 94(437.312)"1434"  |2 MRF 
100 1 |a Herben, Jan,  |d 1857-1936  |7 jk01040780  |4 aut 
245 1 0 |a Lipany /  |c napsal Jan Herben. 
260 |a Praha :  |b Melantrich,  |c 1919. 
300 |a 1 sv. 
650 0 7 |a bitva u Lipan (1434 : Lipany, Vitice, Kolín, Česko)  |7 ph117710  |2 czenas 
650 0 9 |a battle of Lipany (1434 : Lipany, Vitice, Kolín, Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2209 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2206 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0854 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2051 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101007  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101007  |l MUB01  |h 1058 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1142 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1731 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0314 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20190109  |l MUB01  |h 1014 
M54 |a 943.71 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 I-1985  |9 943.71-HERB1-3  |5 257R075583  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d I-1985  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD