Zíbrt, Č. (1891). Kuchařstwij: O rozličných krmijch, kterak se užitečnie s chutij strogiti magij, jakožto zwěřina, ptácy, ryby a giné mnohé krmě wsselikému kuchaři aneb hospodáři, knijžka tato potřebná y vžitečná, a ocet jak se dělá, také zadu naydess. Na Nowem Miestie Pražském: nákladem F. Šimáčka.
Styl ChicagoZíbrt, Čeněk. Kuchařstwij: O Rozličných Krmijch, Kterak Se Užitečnie S Chutij Strogiti Magij, Jakožto Zwěřina, Ptácy, Ryby a Giné Mnohé Krmě Wsselikému Kuchaři Aneb Hospodáři, Knijžka Tato Potřebná Y Vžitečná, a Ocet Jak Se Dělá, Také Zadu Naydess. Na Nowem Miestie Pražském: nákladem F. Šimáčka, 1891.
Citace podle MLAZíbrt, Čeněk. Kuchařstwij: O Rozličných Krmijch, Kterak Se Užitečnie S Chutij Strogiti Magij, Jakožto Zwěřina, Ptácy, Ryby a Giné Mnohé Krmě Wsselikému Kuchaři Aneb Hospodáři, Knijžka Tato Potřebná Y Vžitečná, a Ocet Jak Se Dělá, Také Zadu Naydess. Na Nowem Miestie Pražském: nákladem F. Šimáčka, 1891.