Klácelova Dobrověda

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Staníček, Jaroslav, 1922-1973 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1961.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02064ctm a22005177a 4500
001 MUB01000051344
003 CZ BrMU
005 20020709000000.0
008 970929s1961 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-04 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Staníček, Jaroslav,  |d 1922-1973  |7 jk01120865  |4 dis 
245 1 0 |a Klácelova Dobrověda  |h [rukopis] /  |c Jaroslav Staníček. 
260 |c 1961. 
300 |a 106 s. 
500 |a Vedoucí práce: Jaroslav Staníček. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1961. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
710 2 |a Univerzita Jana Evangelisty Purkyně (Brno : 1960-1990).  |b Filozofická fakulta.  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0849 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090204  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2045 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1320 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0554 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140513  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0305 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-1310  |5 257R028332  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-1310  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD