Kapitoly z praktické stylistiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daneš, František, 1919-2015 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1957
Edition:2. přeprac. vyd.
Series:Edice Novinářského studijního ústavu
Subjects:
LEADER 02593aam a22006977a 4500
001 MUB01000049964
003 CZ BrMU
005 20131022082031.0
008 970722s1957 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000725809 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
245 0 0 |a Kapitoly z praktické stylistiky /  |c Fr. Daneš ... [et al.] 
250 |a 2. přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1957 
300 |a 133 s. 
490 1 |a Edice Novinářského studijního ústavu 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
700 1 |a Daneš, František,  |d 1919-2015  |7 jk01022028  |4 aut 
830 0 |a Edice Novinářského studijního ústavu 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080603  |l MUB01  |h 1504 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0552 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100819  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100819  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100819  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20131022  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1524 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150320  |l MUB01  |h 2352 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0303 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2130 
M54 |a 808.50 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 I-28782  |9 808.50-DANE1-4  |6 57-2784  |5 257R226407  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20031113  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d I-28782  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j SKLAD