Kamenný stolec : mozaika o Kosmovi a jeho kronice.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Luhan, Lukáš, 1922-1997 (Author)
Format: Book
Published: Praha : Albatros, 1985.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02104cam a22005653a 4500
001 MUB01000049662
003 CZ BrMU
005 20080407094043.0
008 970821s1985 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Luhan, Lukáš,  |d 1922-1997  |7 jk01072569  |4 aut 
245 1 0 |a Kamenný stolec :  |b mozaika o Kosmovi a jeho kronice. 
260 |a Praha :  |b Albatros,  |c 1985. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080407  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0552 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20110330  |l MUB01  |h 1156 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1716 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1524 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0303 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0753 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1748 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-10696  |6 85-3434  |5 257R021098  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-10696  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j SKLAD