Kam usedl pták /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Uher, Jindřich, 1932-1998 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : Blok, 1977
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02792aam a22007097a 4500
001 MUB01000049598
003 CZ BrMU
005 20131030105556.0
008 971112s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000197940 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Uher, Jindřich,  |d 1932-1998  |7 jk01140618  |4 aut 
245 1 0 |a Kam usedl pták /  |c Jindřich Uher 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Brně :  |b Blok,  |c 1977 
300 |a 257 s., 18 s. obr. příl. :  |b fot. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0552 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111201  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111208  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1716 
CAT |a KOSTRHOUNO  |b 02  |c 20131003  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20131030  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0303 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2104 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0753 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1748 
M54 |a 885.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-11083  |6 78-6092  |5 257R031844  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 2-2274  |6 78-6847  |5 257R233596  |8 20131003  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-11083  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 2-2274  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO