K otázce vlivu hypnability na typ hypnózy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svoboda, Mojmír, 1941- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1968
Subjects:
Cover Image
LEADER 03115ctm a22007937a 4500
001 MUB01000049117
003 CZ BrMU
005 20210216081841.0
008 980210s1968 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 159.96  |x Zvláštní duševní stavy a procesy. Hlubinná psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.962  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Svoboda, Mojmír,  |d 1941-  |7 xx0009675  |% UČO 1679  |4 dis 
245 1 0 |a K otázce vlivu hypnability na typ hypnózy  |h [rukopis] /  |c Mojmír Svoboda 
260 |c 1968 
300 |a 157 s. 
502 |a Dizertace--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1968 
650 0 7 |a hypnóza  |7 ph114745  |2 czenas 
650 0 9 |a hypnosis  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |a BART  |b 02  |c 20061214  |l MUB01  |h 1101 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090129  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0551 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111019  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1131 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1715 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140114  |l MUB01  |h 1423 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0302 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20161101  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20210216  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20231011  |l MUB01  |h 1944 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-3203  |5 257R040605  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-3203  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD