Ježíš v pohledu Nového zákona : úvod do christologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brown, Raymond Edward, 1928-1998 (Author)
Other Authors: Roskovec, Jan, 1966- (Translator), Roskovec, Vladimír (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 1998.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Introduction to New Testament Christology
LEADER 03107cam a22007817a 4500
001 MUB01000047604
003 CZ BrMU
005 20160314174820.0
008 980519s1998 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
015 |a cnb000354555 
020 |a 80-7021-228-4 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
072 7 |a 27-9  |x Dějiny křesťanské církve  |2 Konspekt  |9 5 
100 1 |a Brown, Raymond Edward,  |d 1928-1998  |7 xx0013311  |4 aut 
245 1 0 |a Ježíš v pohledu Nového zákona :  |b úvod do christologie /  |c Raymond E. Brown ; [z anglického originálu přeložili Jan a Vladimír Roskovcovi]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 1998. 
300 |a 260 s. 
650 0 7 |a rané křesťanství  |7 ph125028  |2 czenas 
650 0 9 |a early Christianity  |2 eczenas 
655 7 |a úvodníky  |7 fd185201  |2 czenas 
700 1 |a Roskovec, Jan,  |d 1966-  |7 ola2004231407  |4 trl 
700 1 |a Roskovec, Vladimír  |4 trl 
765 0 |t Introduction to New Testament Christology 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2207 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0602 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090129  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2042 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0549 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1359 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2223 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1129 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1713 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20141105  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1102 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0300 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20160314  |l MUB01  |h 1748 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2129 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
M54 |a 281.2/3 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 79107  |5 2579803291  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 281.2-BROW2-1  |9 33348  |5 2579806491  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s grant 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 281.2-BROW2-1  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 22  |j VYBER