Jan Kochanowski w tradycjach litertury polskiej : od 16 do połowy 18 w.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pelc, Janusz, 1930-2005 (Author)
Format: Book
Published: Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 1965.
Subjects:
LEADER 02037nam a22005293a 4500
001 MUB01000046379
003 CZ BrMU
005 19970812000000.0
008 970812s1965 pl ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.1  |x Polská literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Pelc, Janusz,  |d 1930-2005  |7 jn19990006449  |4 aut 
245 1 0 |a Jan Kochanowski w tradycjach litertury polskiej :  |b od 16 do połowy 18 w. 
260 |a Warszawa :  |b Państwowy Instytut Wydawniczy,  |c 1965. 
650 0 7 |a polská literatura  |7 ph115805  |2 czenas 
650 0 9 |a Polish literature  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2207 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0843 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2041 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0548 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20120105  |l MUB01  |h 1532 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2223 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1710 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1523 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0259 
M54 |a 884 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 884-PELC1-1  |9 3361  |6 66-4595  |5 257R020952  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 884-PELC1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j VYBER