Jak zlepšit organizaci a techniku duševní práce.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Toman, Jiří, 1913-1988 (Author)
Format: Book
Published: Praha : Svoboda, 1984.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02479cam a22006733a 4500
001 MUB01000046120
003 CZ BrMU
005 20210310125006.0
008 970428s1984 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 331  |x Práce  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 331.102.344  |2 MRF 
080 |a 331.103  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Toman, Jiří,  |d 1913-1988  |7 jk01132603  |4 aut 
245 1 0 |a Jak zlepšit organizaci a techniku duševní práce. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1984. 
650 0 7 |a duševní práce  |7 ph119648  |2 czenas 
650 0 7 |a organizace práce  |7 ph123800  |2 czenas 
650 0 9 |a mental work  |2 eczenas 
650 0 9 |a work design  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2207 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0843 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2041 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0547 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2223 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130305  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130305  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130312  |l MUB01  |h 1605 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0258 
CAT |a BEHANOVA  |b 02  |c 20210310  |l MUB01  |h 1250 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0910 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 41053  |6 85-93  |5 257R006566  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 41053  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD