Hledět na probodeného : pokus o spirituální kristologii /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Benedikt XVI., papež, 1927- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : CDK, 1996
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02990cam a22008057a 4500
001 MUB01000040316
003 CZ BrMU
005 20180710103106.0
008 970213s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
015 |a cnb000096352 
020 |a 80-85959-11-9 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 27-1/-2  |x Křesťanská teologie. Dogmatická teologie  |2 Konspekt  |9 5 
100 0 |a Benedikt  |b XVI.,  |c papež,  |d 1927-  |7 jn20000604572  |4 aut 
245 1 0 |a Hledět na probodeného :  |b pokus o spirituální kristologii /  |c Joseph kardinál Ratzinger 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b CDK,  |c 1996 
300 |a 100 s. 
650 0 7 |a christologie  |7 ph115015  |2 czenas 
650 0 7 |a katolicismus  |7 ph121523  |2 czenas 
650 0 7 |a teologie  |7 ph116425  |2 czenas 
650 0 9 |a Catholicism  |2 eczenas 
650 0 9 |a Christology  |2 eczenas 
650 0 9 |a theology  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2206 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2204 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20061116  |l MUB01  |h 1012 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2058 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0840 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080514  |l MUB01  |h 1435 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090129  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2036 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0303 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130123  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1658 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1520 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1842 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0252 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2128 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0909 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
M54 |a 282ga 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 282ga-BENE2-2  |5 2579700990  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 282ga-BENE2-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j VYBER