Fenomén stáří /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Haškovcová, Helena, 1945- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Panorama, 1990
Series:Pyramida (Panorama)
Subjects:
LEADER 03214cam a22007697a 4500
001 MUB01000031487
003 CZ BrMU
005 20110107104105.0
008 970629s1990 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000061171 
020 |a 80-7038-158-2 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001  |d BOD034 
072 7 |a 159.92  |x Vývojová psychologie. Individuální psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.922.63  |2 MRF 
100 1 |a Haškovcová, Helena,  |d 1945-  |7 jk01040120  |4 aut 
245 1 0 |a Fenomén stáří /  |c Helena Haškovcová 
260 |a Praha :  |b Panorama,  |c 1990 
300 |a 407 s. 
490 1 |a Pyramida 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 7 |a stáří  |7 ph126204  |2 czenas 
650 0 9 |a old age  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
830 0 |a Pyramida (Panorama) 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0758 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2205 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2056 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0834 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0931 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2029 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0532 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100518  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110107  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1637 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1949 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1644 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1051 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1836 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0243 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2127 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1744 
M54 |a 159.9 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 159.9-HAŠK1-1  |9 28628  |6 92-1807  |5 257R047828  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 159.9-HAŠK1-1  |9 28628  |6 92-1808  |5 257R010698  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 159.9-HAŠK1-1  |9 28628  |6 94-1643  |5 257R047829  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18327  |9 SKLAD-031487-01  |5 3284004034  |4 DISP.: LF  |8 20110107  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20110107  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 159.9-HAŠK1-1  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 141  |j VYBER 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-18327  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD