Ekologické katastrofy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hadač, Emil, 1914-2003 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Horizont, 1987.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02725nam a22007337a 4500
001 MUB01000027100
003 CZ BrMU
005 20071109094153.0
008 010731s1987 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19 
015 |a cnb000031089 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
100 1 |a Hadač, Emil,  |d 1914-2003  |7 jk01032950  |4 aut 
245 1 0 |a Ekologické katastrofy /  |c Emil Hadač. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Horizont,  |c 1987. 
300 |a 213 s. :  |b il. 
650 0 7 |a životní prostředí  |7 ph135446  |2 czenas 
650 0 7 |a ekologie  |7 ph114418  |2 czenas 
650 0 9 |a environment  |2 eczenas 
650 0 9 |a ecology  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2204 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2056 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071109  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090119  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2026 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0528 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101208  |l MUB01  |h 1301 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1106 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1724 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1636 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1515 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0238 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2127 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2104 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19 
M54 |a 504 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 1-44528  |6 87-4830  |5 257R086273  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 1-44528  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j SKLAD