A dictionary of linguistics /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Gaynor, Frank, 1911- (Author), Pei, Mario, 1901-1978 (Author)
Format: Book
Language:English
Published: New York : Philosophical Library, c1954.
Series:Mid-century reference library
Subjects:
LEADER 02666cam a2200697ua 4500
001 MUB01000022668
003 CZ BrMU
005 20010614000000.0
008 961103s1954 xxu||||| |||||||||||eng||
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19 
035 |a (OCoLC)ocm00311556^ 
040 |b eng  |d BOD001 
072 7 |a 80  |x Filologie  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Gaynor, Frank,  |d 1911-  |4 aut 
245 1 2 |a A dictionary of linguistics /  |c Mario A. Pei and Frank Gaynor. 
260 |a New York :  |b Philosophical Library,  |c c1954. 
300 |a 238 p. ;  |c 23 cm. 
490 1 |a Mid-century reference library 
504 |a Bibliography. 
650 0 7 |a Jazykověda. Filologie  |2 local 
650 0 9 |a Linguistics - Dictionaries  |2 elocal 
655 7 |a slovníky  |7 fd133454  |2 czenas 
700 1 |a Pei, Mario,  |d 1901-1978  |7 jn20020721107  |4 aut 
830 0 |a Mid-century reference library 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1857 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2204 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2055 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090119  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2022 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0524 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2016 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0048 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1357 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1101 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140522  |l MUB01  |h 2307 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0233 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19 
M54 |a 80 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-18097  |6 64-912  |5 257R085283  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 811.111  |5 3297001977  |8 20130124  |f 74  |f Měsíční  |r 00010000 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-18097  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD 
AVA |a TEL50  |b TEL  |d 811.111  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0