České prvky v díle Marie Ebnerové z Eschenbachu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sahánek, Stanislav, 1883-1942 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: [1925]
Subjects:
Cover Image
LEADER 03129ctm a22007697a 4500
001 MUB01000017947
003 CZ BrMU
005 20201023101859.0
008 970930s1925 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.112.2.09  |x Německá literatura, německy psaná (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 821.112.2(436)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Sahánek, Stanislav,  |d 1883-1942  |7 jk01110276  |4 dis 
245 1 0 |a České prvky v díle Marie Ebnerové z Eschenbachu  |h [rukopis] /  |c Stanislav Sahánek 
260 |c [1925] 
300 |a 167 s. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova universita, Filosofická fakulta, 1925 
600 1 7 |a Ebner-Eschenbach, Marie von,  |d 1830-1916  |7 jn19990001964  |2 czenas 
648 7 |a 19.-20. století  |7 ch757015  |2 czenas 
650 0 7 |a rakouská literatura  |7 ph125011  |y 19.-20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a Austrian literature  |y 19th-20th centuries  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova universita.  |b Filosofická fakulta  |7 mub20201086536  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090109  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0520 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20130510  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1511 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0228 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20200416  |l MUB01  |h 2318 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200719  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20201022  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20201022  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a BORTLICKOV  |b 02  |c 20201023  |l MUB01  |h 1018 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-1301  |5 257R028374  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-1301  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD