České dějiny. 1426-1437 / Díl II. Část 8., Husitská revoluce. II, Vláda bratrstev a její pád :

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartoš, František Michálek, 1889-1972 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1966
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03746cam a22008417a 4500
001 MUB01000017809
003 CZ BrMU
005 20170427103558.0
008 940928s1966 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
015 |a cnb000490715 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 27-878.4  |2 MRF 
080 |a 94(437.3)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Bartoš, František Michálek,  |d 1889-1972  |7 jk01010904  |4 aut 
245 1 0 |a České dějiny.  |n Díl II.  |n Část 8.,  |p Husitská revoluce.  |n II,  |p Vláda bratrstev a její pád :  |b 1426-1437 /  |c F. M. Bartoš 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1966 
300 |a 263 s. 
500 |a Rejstř. 
504 |a Bibliografie na s. 237-248 
648 7 |a 15. století  |7 ch460553  |2 czenas 
648 4 |a 1426-1437 
650 0 7 |a husitství  |7 ph120949  |z Česko  |y 15. století  |2 czenas 
650 0 9 |a Hussitism  |z Czechia  |y 15th century  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |x dějiny  |y 15. století  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |x history  |y 15th century  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20070109  |l MUB01  |h 1134 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0928 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20090109  |l MUB01  |h 0851 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20091119  |l MUB01  |h 1400 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0519 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20101108  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a SURANOVA  |b 02  |c 20120315  |l MUB01  |h 1145 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1635 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0228 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20170320  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20170427  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2124 
M54 |a 943.71 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-11559  |6 66-10128  |5 257R145136  |8 20091119  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20091119  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHI  |b archivnictví  |3 3-DCS-125/2  |5 2571702554  |4 Dar (Centrum medievistických studií)  |8 20170313  |f 78  |f Mimo UK  |r 20170313  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHI  |b archivnictví  |3 3-DCS-28  |5 2576700534  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 2.2-ČESK-1.2.8  |5 257HU12577  |4 *  |8 20161108  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s revize 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 46-c-210  |6 66-7976  |5 257R191173  |8 20120315  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20120315  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-11559  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 3  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archivnictví  |d 3-DCS-125/2  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHI 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 2.2-ČESK-1.2.8  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 2  |j FFUHV