Chór v plavbě ryby Ichthys : poezie 1976-1979.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rotrekl, Zdeněk, 1920-2013 (Author)
Format: Book
Published: Brno : Salve Regina, 1994.
Subjects:
LEADER 02256cam a22006013a 4500
001 MUB01000013579
003 CZ BrMU
005 20080328142138.0
008 970619s1994 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-901240-3-8 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Rotrekl, Zdeněk,  |d 1920-2013  |7 jk01102796  |4 aut 
245 1 0 |a Chór v plavbě ryby Ichthys :  |b poezie 1976-1979. 
260 |a Brno :  |b Salve Regina,  |c 1994. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2202 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080328  |l MUB01  |h 1421 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0928 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2013 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0515 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111201  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2159 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1715 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130612  |l MUB01  |h 0006 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1509 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0223 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1741 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-ROTR1-3  |9 30737  |6 94-2410  |5 257R013797  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-ROTR1-3  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 14  |j VYBER