Až na dno blahobytu : (ke společenským kořenům ekologické krize) - Keller, Jan, 1955- (Poslední generace, 1993)
Vydáno Hnutím Duha jako první svazek v rámci programu Poslední generace. Autor hledá kořeny globální ekonomické krize bez zábran a ohledů na sezónní politické rituály, nekompromisně.