Antické válečné umění /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kalivoda, Jan, 1952- (Translator), Marek, Václav, 1941- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1977
Edition:Vydání v tomto souboru první
Series:Antická knihovna (Svoboda) ; svazek 36
Subjects:
LEADER 03409cam a22007937i 4500
001 MUB01000004037
003 CZ BrMU
005 20160919135331.0
008 971211s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2008-11-27 
015 |a cnb000134604 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda  |d BOD001 
041 1 |a cze  |h grc  |h lat 
072 7 |a 821  |x Literatura v různých jazycích  |2 Konspekt  |9 25 
245 0 0 |a Antické válečné umění /  |c přeložili Václav Marek a Jan Kalivoda 
250 |a Vydání v tomto souboru první 
264 1 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1977 
300 |a 618 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Antická knihovna ;  |v svazek 36 
650 0 7 |a literatura  |7 ph117222  |2 czenas 
650 0 9 |a literature  |2 eczenas 
655 7 |a texty  |7 fd133699  |2 czenas 
700 1 |a Kalivoda, Jan,  |d 1952-  |7 jn20001103153  |4 trl 
700 1 |a Marek, Václav,  |d 1941-  |7 jk01080156  |4 trl 
830 0 |a Antická knihovna (Svoboda) ;  |v svazek 36 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2201 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2052 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080708  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20081023  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20081127  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2003 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1239 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20120523  |l MUB01  |h 1131 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1709 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1547 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20131104  |l MUB01  |h 1556 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1504 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0211 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20160919  |l MUB01  |h 1353 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2121 
M54 |a 87 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2008-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 87-ANTI3-1  |9 16910  |5 2570305209  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 87-ANTI3-1  |9 16910  |6 77-5099  |5 257R037487  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 VI-A-79  |5 2579903027  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XXVIII-A-111  |5 2571606414  |4 Dar (prof. PhDr. Josef Češka)  |8 20160610  |f 78  |f Mimo UK  |r 20160610  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 87-ANTI3-1  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 59  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c klasická filologie  |d XXVIII-A-111  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j KFIL